Tokio Hotel Nyheder. Blir Opdateret Hvergang jeg ved noget nyt og sandt.

mandag den 31. marts 2008

SNØFT SNØFT

Tom, din bror Bill skal opereres i dag eller morgen. Hvordan tilbringer Bill dagende?
Tom: Bill ligger ned det meste af tiden og ser film. Vi har fyldt op med dvd'er, så han holder mund. I øjeblikket ser han en sæson af "Prison Break," derpå går det korrekt. Fra tid til tid går tøffer han hen til fryseren, i hans trænings-outfit, for at få noget at spise. Når han sætter sig foran fjernsynet, med en øl i hånden og ser fodbold, bliver jeg rigtig stolt af min lillebror. Jeg tror han kan blive til noget. Han tager det ellers stille og roligt.
Hvem laver mad til Bill?
Tom: Lige nu laver jeg spaghetti til ham med en speciel sovs. Sovsen er simpelthen bare den bedste! Bill er sikkert træt af det, men uden hans stemme er det svært for ham at klage. Selv hvis han havde sin stemme, skulle han ikke sige noget - Bill er nemlig en værrere kok en mig! Nu og da kommer mor på besøg, så kan man virkelig se Bill bliver glad når hun tager over i køkkenet.
Hvordan føles det and være hjemme i så lang tid, uden at være i rampelyset så meget?
Tom: Vi har været i rampelyset i mange år og pludselig er du hjemme hele dagen. Det er da en drastiks vending. Du falder ned i et hul, og pludselig savner du at være 'on-the-road'. Og Bill savner at kunne synge. Bill synger jo ikke kun på scenen og i studiet; normalt synger han hele dagen derhjemme også. Det er ikke mærkeligt at stemme siger fra nu. Nu er han stille - og jeg synes stilheden er rar.
Har Bill smerter? Hvordan mundre du ham op?
Tom: Altså, jeg tror ikke han har smerter. Og hvis han nu var, kunne han alligevel ikke klage, fordi han ikke har noget stemme. Normalt snakker Bill jo non-stop, og det kan virkelig gå dig på nerverne. Lige nu, har jeg den mest afslappede tid i hele mit liv! Hvis der er nogle der taler er det mig, og Bill kan ikke gøre noget ved det. Det er herligt! I går skrev han: ''Halt die Fresse!'' (som betyder hold din kæft) med hans eyeliner på et stykke papir. Hvis jeg går Bill på nerverne, tager han bare det her papir frem.
Er du ved Bill på hospitalet? Hvor lang tid skal han være der?
Tom: Bill vil være på hospitalet så kort tid som muligt. Han kan ikke være der længere end 1-2 dage. Jeg er ved ham, og bliver ved hans side hele tiden, selvfølgelig. Vores familie, de nærmeste venner, Georg og Gustav og resten af herskabet kommer jo selvfølgelig også og besøger ham.
Hvad laver jeres trommeslager, Gustav, og jeres basist, Georg, lige nu?
Tom: Tja, for dem er det det samme. Hvad skal de da lave? De laver ingenting, som altid (griner). Georg spiller med ham selv hele dagen (griner igen fordi han vil have den skal misforståes), og Gustav 'cykler' på hans cykel.Ej, for at være ærlig, tror jeg vi alle laver det samme. Pga. af denne midlertidige pause, kan vi slappe af og komme ned på jorden. Måske er det ikke så dårligt.
Er du bange for at Bills stemme ikke kommer til at lyde som det samme?
Er Bill bange for at hans stemme bliver lysere eller mørkere efter operationen?
Tom: For at være ærlig er vi f*cking bange! Os begge to! Hvis det sker, har Bill allerede givet udtryk for at jeg skal synge. Tja, Phil Collins var jo også trommeslager for han begyndte at synge.Så i har altså en back-up plan. Jeres fans er også meget bekymrede. Der kommer mange gaver til Bill, ikke?Tom: Det er fantastisk og virkelig sødt det fansene gør. Lige nu, nærmest, bader Bill i fangaver. De fleste af dem er inspireret af Bills hals. Han er helt udstyret til den næste skitur. Han har fået en masse huer og halstørklæde